• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • MET Csoport
vészhelyzet esetén hívja diszpécser szolgálatunkat: +36 80 300-300
Hírek

Felhívás a műszaki-biztonsági felülvizsgálattal kapcsolatban

A 19/2012. (VII. 20.) NGM rendelet vonatkozó módosításának hatályba lépése és az abban meghatározott 2013. december 31-ei határidő közötti rövid időszak, illetve az év végi ünnepek folytán az érintettek egy része nem tudta időben leadni a megrendelését, ezért a TIGÁZ Zrt. egy hónappal tovább, 2014. január 31-ig fogadja fogyasztói felülvizsgálati megrendeléseit.

A megrendeléseket elsősorban személyesen, az ügyfélszolgálati irodákban tehetik meg a fogyasztók, amelyek feldolgozására januárban kerül sor. A felülvizsgálatokat a TIGÁZ Zrt. a jogszabályban előírt határidő szerint legkésőbb 2014. szeptember 30-ig végzi el.

A műszaki-biztonsági vizsgálat megrendelésével kapcsolatos részletes tájékoztatás, illetve a megrendeléshez szükséges űrlapok a www.tigazzrt.hu honlapon találhatóak meg.

Felhívjuk továbbá fogyasztóink figyelmét, hogy a 2014 folyamán esedékes hitelesítési gázmérőcserék időpontjáról a TIGÁZ Zrt. a csere előtt 30 nappal írásban tájékoztatja a fogyasztókat, így az 1981. január 1-je után üzembe helyezett felhasználói berendezések felülvizsgálatát csak azon fogyasztóknak kell megrendelnie, akik ezen értesítést megkapják. A megrendelést az értesítés követően lehet megtenni a Tigáz személyes ügyfélszolgálati irodáiban.