• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • MET Csoport
vészhelyzet esetén hívja diszpécser szolgálatunkat: +36 80 300-300
Hírek

Eni beszállítói felhívás

Az Eni tudomására jutott, hogy főként a vas és acélipari beszállítók számára kárt okozó visszaélések történtek. Ismeretlen személyek az Eni, Eni Csoport vagy leányvállalatai nevével, márkajelzésével, az Eni-hez, Eni Csoporthoz látszólagosan kötődő email címekkel, hitelesnek tűnő dokumentumokkal és elérhetőségi adatokkal visszaélve anyagbeszerzési vagy értékesítési kérelmeket kezdeményeznek. Az elkövetőek így próbálják megtéveszteni a beszállítókat. Az Eni teljes mértékben elítéli és elhatárolódik a csalóktól.

Felhívjuk beszállítóink figyelmét, hogy minden olyan anyagbeszerzési vagy értékesítési kérelmet tekintve körültekintően járjanak el, amelyek nem a hivatalos Eni csatornán keresztül érkeznek, valamint azon a kérelmek esetében is tegyenek így, amelyekben nem egyértelmű a szerződésekre, megrendelés számokra vonatkozó dokumentáció, vagy utalás.

Kérjük beszállítóinkat és partnereinket, hogy tegyenek óvintézkedéseket saját védelmük érdekében és amennyiben csalásra derítenek fényt, akkor tegyék meg a szükséges lépéseket az illetékes hatóságok irányába.