• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • MET Csoport
vészhelyzet esetén hívja diszpécser szolgálatunkat: +36 80 300-300
Hírek

A fogyasztásmérő berendezések személyes leolvasásának újraindítása

Ezúton tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a fogyasztásmérő berendezések helyszíni leolvasási tevékenységét a TIGÁZ Zrt. 2020. 06. 24-től újra elindítja. A döntés – figyelembe véve a mindenkor hatályos járványügyi előírásokat - összhangban áll a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 2020. 06. 09-én kelt, H1538/2020. számú határozatával.

A számlán szereplő ciklikus éves leolvasás időszakában - illetve nagyfogyasztók esetében hó végén -, a TIGÁZ Zrt. megbízásából eljáró DL Délalföldi Leolvasó Szolgáltató Kft. munkatársa személyesen fogja felkeresni a felhasználási helyet, és elvégzi a fogyasztásmérő berendezések leolvasását, melyet fényképfelvétellel is dokumentál.

Amennyiben munkatársunk nem jár sikerrel, úgy a felhasználási helyen értesítést fog hagyni a következő felkeresés várható időpontjáról. Amennyiben a megadott időpont nem megfelelő, az értesítőn szereplő elérhetőségen lehetőséget biztosítunk a leolvasóval történő új időpont egyeztetésére.

A pontos elszámolás érdekében kérjük, szíves együttműködésükkel segítsék munkatársunkat, hogy a fogyasztásmérő berendezések leolvasását el tudják elvégezni!

TIGÁZ Zrt.