• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • MET Csoport
Hírek

Hírek

DEC '1022

A honlapod a holnapod!

Ez volt a címe annak az országos kezdeményezésnek, amelyet a hagyományoknak megfelelően a Magyar Marketing Szövetség idén is meghirdetett a Magyarországon működő internetes honlappal rendelkező cégek számára.
Tovább a cikkhez

DEC '1021

Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban

A 2009. évihez hasonlóan Társaságunk az idei évben is részt vett a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálás programban.
Tovább a cikkhez

DEC '1006

Megújult számlakép

2010. november 1. napján lépett hatályba a villamos energia és földgáz egyetemes szolgáltatók által alkalmazható számlaképekről szóló 31/2010. (IV. 15.) KHEM rendelet, amely előírja a gázszámlával kapcsolatos formai és tartalmi követelményeket.
Tovább a cikkhez

NOV '1005

Fotópályázat - eredményhirdetés

Ezúton is megköszönjük valamennyi természetbarát fotós érdeklődő pályázatát, akik a 2010. augusztus 1. és október 15. között meghirdetett fotópályázat keretében számtalan lenyűgöző fotóval járultak hozzá a pályázat sikeréhez.
Tovább a cikkhez

SZEP '1024

Három gázszámla egy borítékban

A Tigáz Zrt. környezetvédelmi és gazdasági szempontokat figyelembe véve 2010. szeptember 24-től részszámlás ügyfelei számára egy borítékban három gázszámlát küld egyszerre az adott negyedévre vonatkozóan. A részszámlákat az egymást követő elszámolási időszakok figyelembe vételével állítottuk ki, így azok fizetési határideje változatlanul az aktuális számlában feltüntetett elszámolási időszak utolsó napjához igazodik.
Tovább a cikkhez

SZEP '1014

Kultúra és gasztronómia - energiával fűszerezve

Lassan utolsó állomásaihoz közeledik a Tigáz országjáró Energiasátra. Szeptember 11-én Nyíregyházán jártunk a Gyümölcskarneválon
Tovább a cikkhez

SZEP '1006

Hirdetmény

Hirdetmény a TIGÁZ Tiszántúli Gázszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság nyomdai úton előállított törzsrészvényeinek dematerializált értékpapírrá történő átalakításának lezárásáról
Tovább a cikkhez

SZEP '1001

Gyűjtse velünk a gázszolgáltatás muzeális kincseit!

A Magyar Gázipari Egyesülés, valamint a Közép-európai Ipari Örökség Útja Egyesület gyűjtést szervez a magyar gázszolgáltatási archívum - a városi gázgyártástól napjainkig - című fotódokumentációs könyvének megjelenéséhez. A gázszolgáltatást érintő ipartörténeti dokumentumok felajánlását várják.
Tovább a cikkhez

JÚL '1030

A Tigáz Zrt. is segíti az árvízkárosultakat

A Tigáz Zrt. az árvíz sújtotta területen élő ügyfelei segítése érdekében a lakóházakat ért károk utáni helyreállítási munkák idején, az építési engedélyezési eljárás során a közműegyeztetést és a használatbavételi nyilatkozat kiadását, valamint a már elkészült épületekbe történő gázbevezetésnél az előírás szerinti műveleteket a normál ügyintézési menettől eltérő módon most soron kívül és díjtalanul végzi.
Tovább a cikkhez

JÚL '1005

Három gázszámla egy borítékban

A Tigáz Zrt. környezetvédelmi és gazdasági szempontokat figyelembe véve 2010. június 24-től részszámlás ügyfelei számára egy borítékban három gázszámlát küld egyszerre az adott negyedévre vonatkozóan. A részszámlákat az egymást követő elszámolási időszakok figyelembe vételével állítottuk ki, így azok fizetési határideje változatlanul az aktuális számlában feltüntetett elszámolási időszak utolsó napjához igazodik.
Tovább a cikkhez

JÚN '1030

Magyar Polgármesterek Világtalálkozója

Nyolcadik alkalommal rendezték meg Gödöllőn a Magyar Polgármesterek Világtalálkozóját, amely nívós rendezvényen a polgármesterek mellett a magyar politikai elit is képviseltette magát. A rendezvényt Dr. Sólyom László, köztársasági elnök úr nyitotta meg, s a kiállító cégek között az ország legnagyobb gázszolgáltatója, a Tigáz Zrt. is képviseltette magát.
Tovább a cikkhez

JÚN '1021

A Tigáz Zrt. támogatja az árvízkárosultakat

Az árvíz okozta pusztítás enyhítésére a Tigáz Zrt. is igyekszik lépéseket tenni. A kezdetektől fogva helyszínen tartózkodó megerősített létszámú szakembergárdánk jelenleg a helyreállítási munkálatokban vesz részt. Társaságunk azonban más módon is igyekszik támogatni a károsultakat.
Tovább a cikkhez

JÚN '1017

Az árvízkárosultak júniusban nem kapnak gázszámlát

A lassan visszahúzódó árvíz okozta pusztítás nyomait még hosszú ideig magukon viselik majd az érintett települések, ám az ott élők számára némi könnyebbséget jelenthet, hogy a Tigáz Zrt. egyelőre július elsejéig nem küld gázszámlát az ügyfeleinek, fogyasztásuk a későbbiekben kerül kiszámlázásra.
Tovább a cikkhez

JÚN '1015

Energiatakarékoskodás nyakkendővel

Ismét útjára indul az „eni leveszi a nyakkendőket” kezdeményezés, melynek elsődleges célja, az energiával való takarékoskodás. A megmozdulás arra igyekszik ösztönözni a munkavállalókat, hogy a munkahelyeiken a forró nyári időszakban egyre inkább informális ruházatot viseljenek, hiszen az irodák légkondicionáló berendezéseinek időszakos kikapcsolása is jelentős megtakarítást eredményezhet. Például 1°C hőmérséklet eltérés is havi szinten 10 százalék energiafogyasztás csökkenést jelent.
Tovább a cikkhez

JÚN '1014

Tájékoztató

A TIGÁZ Tiszántúli Gázszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (TIGÁZ Zrt., székhelye: 4200. Hajdúszoboszló, Rákóczi u. 184. sz.) ún. rendkívüli közgyűlésének összehívása
Tovább a cikkhez

JÚN '1007

Tigáz Energianapok

Az időjárás miatt csak második nekifutásra sikerült megrendezni az Öhönforgató Fesztivált Tiszavasváriban, de végül a színvonalas programok mindenkit kellőképpen kárpótoltak. Slambucfőzés és energiatakarékossági tanácsadás egy helyen.
Tovább a cikkhez

MÁJ '1019

A Tigáz a CSR 24/7 listáján

CSR 24/7 kutatás – melyet a B&P Braun & Partners fejlesztett ki és a Global Reporting Initiative és az ENSZ Global Compact irányelvein alapszik – a vállalatok társadalmi felelősségvállalását vizsgálja.
Tovább a cikkhez

MÁJ '1017

Költözik a nyíregyházi ügyfélszolgálati iroda

A Tigáz Zrt. továbbra is élen kíván járni az ügyfélkiszolgálásban, ezért Nyíregyházán a már meglévő ügyfélszolgálati irodánkat átköltöztetjük egy még könnyebben megközelíthető, frekventált helyre. 2010. június 7-től már a KORZÓ bevásárló központban (Nyíregyháza, Nagy I. tér 1.) várjuk kedves ügyfeleinket.
Tovább a cikkhez

MÁJ '1014

Tigáz Energianapok

Elmarad a hétvégi Öhönforgató Fesztivál. A várható viharos időjárás miatt elmarad a hétvégére tervezett tiszavasvári Öhönforgató Fesztivált és Népművészeti vásár, amelyen a Tigáz Zrt. is képviseltette volna magát energiasátrával.
Tovább a cikkhez

MÁJ '1012

Csökkentse energiaköltségeit!

Honlapunk új szolgáltatása segítségével Ön most játszva végezheti el otthona energetikai állapotfelmérését. Ennek ismeretében pedig jelentősen csökkentheti energiaszámláit.<br/> Regisztráljon honlapunk online ügyfélszolgálatán és kattintson az „Otthona energetikai állapotfelmérése” menüpontra!
Tovább a cikkhez

MÁJ '1005

AGIP-TIGÁZ-FIAT Promóció

Csatlakozzon az AGIP-TIGÁZ Premio Club hűségprogramhoz és nyerjen magának egy autót! Igényeljen most Premio Club kártyát és használja fizetéskor bármelyik AGIP töltőállomásnál! Nyereménye egy Fiat Linea, egy Alfa Romeo Giulietta vagy akár egy Alfa Romeo MiTo is lehet.
Tovább a cikkhez

MÁJ '1003

Tigáz Energianapok - 2010 május 1.

Május elsején Miskolc adott otthont a Tigáz Zrt. által szervezett Energianapok rendezvénysorozatnak. A sorozat második állomáshelye a Vadasparkhoz közeli Majális park volt, ahol a kellemes idő ezúttal is rengeteg érdeklődő családot vonzott a helyszínre.
Tovább a cikkhez

ÁPR '1026

A Tigáz Zrt. kapta 2010-ben az Energiafogyasztók Díját

Tiszafüreden tartotta 2010. április 26-án a 15 éves múltra visszatekintő hagyományos díjkiosztó rendezvényét a Magyar Energiafogyasztók Szövetsége, akik 1995 óta minden évben odaítélik az Energiafogyasztók Díját az arra legméltóbb energiaszolgáltatónak. A MESZ XVII. Országos konferenciáján a kitüntető címet az egyetemes gázszolgáltatók közül a Tiszántúli Gázszolgáltató Zrt. kapta.
Tovább a cikkhez

ÁPR '1012

Tigáz, mint az egyik legjobb pályakezdő munkahely

Elismerésben részesült a TIGÁZ Zrt., mint a 30 legjobb magyarországi munkahelyek egyike. A Hewitt a Figyelővel karöltve ugyanis 2010-ben, Magyarországon első ízben, arra vállalkozott, hogy összeállította azon munkáltatók listáját, amelyek a legjobb választást jelentik egy pályakezdőnek.
Tovább a cikkhez

ÁPR '1001

2010. április 1-től érvényes árak

A TIGÁZ Tiszántúli Gázszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 4200 Hajdúszoboszló, Rákóczi út. 184. cégjegyzékszám: 09-10-000109), mint a földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény (továbbiakban: Get) 32 §. alapján egyetemes szolgáltatói engedélyes ezúton tesz eleget a Get. 107.§ (4) bekezdés szerinti kötelezettségének és közzéteszi a 2010. április 1-jén hatályba lépő, a Magyar Energia Hivatal 142/2010. számú határozatával jóváhagyott módosított egyetemes szolgáltatási árakat, amelyek a <a href="/tajekoztatas/Foldgaz_ara">Földgáz ára</a> oldalon találhatóak meg.
Tovább a cikkhez