• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • MET Csoport
Hírek

Hírek

JAN '1307

A Tigáz dolgozói adományokkal segítették a rászorulókat

A Tigáz 1600 dolgozója és a szakszervezet által gyűjtött ajándékokkal 3 országos és további 8, a Társaság szolgáltatási területén működő jótékonysági szervezetet támogatott karácsonykor.
Tovább a cikkhez

DEC '1228

Egyetemes szolgáltatói árváltozás

2013. január 1-től megváltoznak az egyetemes szolgáltató által alkalmazandó alap- és gázdíjak
Tovább a cikkhez

DEC '1217

Ünnepi nyitva tartás és ügyfélszolgálati változások

Ügyfélszolgálatunk az ünnepi időszakban is nyitva tart, az ünnepnapok és december 31-e kivételével biztosítjuk a lehetőséget a telefonos és személyes ügyintézésre, illetve az alábbi ügyfélszolgálati fiókirodáink nyitva tartási rendje 2013. január 1-től megváltozik.
Tovább a cikkhez

DEC '1210

Biztonságban lesz karácsonykor az otthon melege a Tigáz ügyfeleinél

A Tigáz Zrt. az év végi ünnepek ideje alatt, 2012. december 21-től 2013. január 2-ig átmenetileg felfüggeszti lakossági ügyfeleinél a gázszolgáltatás lejárt tartozás miatti kikapcsolását.
Tovább a cikkhez

NOV '1229

Ügyfélszolgálat nyitva tartás

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy ügyfélszolgálati irodáink és telefonos ügyfélszolgálatunk december 1-jén (szombat) zárva tartanak.
Tovább a cikkhez

NOV '1209

A földgázzal fűtés előnyei

A földgáz környezetkímélő és tiszta energiaforrás, használata gazdaságos, felhasználói oldalon nem igényel semmilyen tárolást, ugyanakkor nagy rugalmasságot biztosít felhasználása során.
Tovább a cikkhez

SZEP '1221

Zsindelyes Pálinkafesztivál - Mosolyalbum

Gyarapítsa a családi fotóalbumot a Tigáz rendezvénysátránál készült képeivel!
Tovább a cikkhez

AUG '1223

Látogasson el a Zsindelyes Fesztiválra!

Idén a Tigáz is részt vesz a Zsindelyes Fesztiválon, és egy olyan limitált szériában készült pálinkakülönlegességet is bemutatunk, amelyet kedves meglepetésként akár ingyen is hazavihetnek hűséges ügyfeleink!
Tovább a cikkhez

AUG '1201

Gázszámlák új köntösben

2012. augusztus 1-jétől megújítottuk a Tigáz csoport számláit. Az új számlák - szándékaink szerint - sokkal rendezettebbek és átláthatóbbak, mint elődeik, így a korábbiaknál könnyebben értelmezhetők.
Tovább a cikkhez

JÚL '1218

Példátlan szolgáltatói összefogás

Legyen Ön is tudatos energiafogyasztó! névvel indított kampányt a hat nagy gáz - és villanyszolgáltató az energiahatékonyság növelése érdekében, a Magyar Energia Hivatal szakmai támogatása mellett.
Tovább a cikkhez

JÚN '1222

Új elnök a Tigáz Csoportnál

A Tigáz Csoport rendkívüli közgyűlésén Fabrizio Dassogno urat választották meg a Tigáz Csoport új elnökévé.
Tovább a cikkhez

JÚN '1204

Földgázelosztási Együttműködés Fórum – közösen a Fogyasztók magasabb szintű ellátásáért

A hazánkban működő földgázelosztó társaságok 2012. június 1-jén létrehozták a Földgázelosztási Együttműködés Fórumot.
Tovább a cikkhez

MÁJ '1224

Megjelent a Tigáz Csoport 2011. évi Fenntarthatósági jelentése

Megjelent a Tigáz Csoport 2011. évi Fenntarthatósági jelentése, a jelentés elektronikus formában tölthető le a honlap Fenntarthatóság szekciójából
Tovább a cikkhez

MÁJ '1204

Tigáz Hűségprogram

A Tigáz hűségprogramja egyedülálló összefogással valósult meg, amely a legnagyobb hazai vezetékes gázszolgáltató szerződés szerint fizető ügyfelei számára nyújt számos kedvező lehetőséget. Az Eni Hungaria Zrt., az Unicredit Bank, valamint a Vodafone és számos egyéb partner együttműködésével megvalósuló kezdeményezés nemcsak fix kedvezményeket ígér, hanem a háztartási kiadások jelentős csökkentéséhez is hozzájárul.
Tovább a cikkhez

MÁR '1220

Változások a Tigáz személyes ügyfélszolgálatánál

A Tigáz Zrt. folyamatosan nyomon követi ügyfelei igényeinek változását a személyes, telefonos és elektronikus ügyfél kiszolgálási területeken egyaránt. A forgalmi adatok egyértelműen azt mutatják, hogy az ügyintézés folyamatosan átterelődik a telefonos és elektronikus lehetőségekre, melyek kényelmi szempontok alapján egyre népszerűbbek a felhasználók körében.
Tovább a cikkhez

MÁR '1208

Ügyfélszolgálati irodák ünnepi nyitva tartása

Ezúton kívánjuk tájékoztatni Önöket, hogy a 2012. március 15-i Nemzeti ünnephez kapcsolódó munkanap áthelyezés miatt ügyfélszolgálati irodáink nyitva tartási rendje módosul.
Tovább a cikkhez

FEB '1227

"Önkéntesség 2011" fotópályázat eredményhirdetés

Ezúton is megköszönjük valamennyi amatőr és hivatásos fotós, és valamennyi önkéntes érdeklődő pályázatát, akik a 2011. szeptember 15. és november 30. között meghirdetett fotópályázat keretében számtalan fotóval járultak hozzá a pályázat sikeréhez.
Tovább a cikkhez

JAN '1203

Egyetemes szolgáltatói árváltozás

A TIGÁZ Zrt. közzéteszi a 2012. január 1-től alkalmazandó egyetemes szolgáltatási árait elosztói működési területenkénti bontásban.
Tovább a cikkhez