• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • MET Csoport
Hírek

Hírek

DEC '1318

Tigáz adományok a boldogabb karácsonyért

A Tigáz Zrt. az elmúlt évhez hasonlóan idén is 7 hazai jótékonysági szervezetnek nyújt segítő kezet azért, hogy boldogabbá tegye a rászorulók karácsonyát.
Tovább a cikkhez

DEC '1313

Biztonságban lesz az otthon melege a Tigáz ügyfeleinél az ünnepek alatt

A Tigáz Zrt. az év végi ünnepek ideje alatt, 2013. december 21-től 2014. január 5-ig átmenetileg felfüggeszti lakossági ügyfeleinél a gázszolgáltatás lejárt tartozás miatti kikapcsolását.
Tovább a cikkhez

DEC '1306

Kérdések és válaszok a műszaki-biztonsági felülvizsgálattal kapcsolatban

A Tigáz-DSO Kft. weboldalán kérdés válasz formában részletes tájékoztatás olvasható a műszaki-biztonsági felülvizsgálattal kapcsolatban.
Tovább a cikkhez

OKT '1324

"Összefogás" a helyi közösségekért

A Tigáz Zrt. a társadalmi felelősségvállalás jegyében elindította "Összefogás" elnevezésű projektjét, amelynek célja helyi közösségek támogatása oktatási-, szociális- és kulturális intézmények részleges- vagy teljes felújítása révén.
Tovább a cikkhez

OKT '1322

Tartsuk karban fűtőberendezéseinket

A hideg beálltával ismét érdemes jobban odafigyelni a gázkészülékek állapotára. A fűtési rendszerek karbantartására nem csak a kifogástalan gázszolgáltatás miatt van szükség, hanem a komoly balesetek elkerülése érdekében is.
Tovább a cikkhez

OKT '1321

Megjelent a Tigáz Csoport 2012. évi Fenntarthatósági jelentése

Megjelent a Tigáz Csoport 2012. évi Fenntarthatósági jelentése, a jelentést honlapunk Fenntarthatóság szekciójában tettük közzé, olvasható valamint letölthető formában
Tovább a cikkhez

OKT '1311

Ügyfélszolgálati változások

A Tigáz megnyitotta 48 új ügyfélszolgálati fiókirodáját. Az új fiókirodák megnyitásával párhuzamosan egyes már meglévő fiókirodák nyitva tartási rendje megváltozott.
Tovább a cikkhez

SZEP '1327

Szeretné csökkenteni kiadásait?

A Tigáz hűségprogramjához kapcsolódóan a földgáz számla mellé október hónapban ajándék kuponokat küldünk!
Tovább a cikkhez

AUG '1330

Levegőbe emelkedett a Tigáz

Jól szerepelt a 13. Debrecen Kupa Nemzetközi Hőlégballonversenyen az Tigáz hőlégballonjának csapata.
Tovább a cikkhez

AUG '1328

A Tigáz a 44. Debreceni Virágkarneválon

Az idei Virágkarneválon a Tigáz feldíszített autója is képviseltette magát.
Tovább a cikkhez

AUG '1307

Augusztusban számlázási szünet

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a korábbi évek gyakorlatának megfelelően augusztusban számlázási szünetet tartunk ezért nem bocsátunk ki számlát.
Tovább a cikkhez

JÚN '1328

Tájékoztatás a kötelező műszaki felülvizsgálatról

A gáztörvény 2012 szeptemberében történt változása kapcsán felhívjuk ügyfeleink figyelmét néhány lényeges dologra a kötelező műszaki felülvizsgálatról.
Tovább a cikkhez

JÚN '1327

Számlázási közlemény

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz (továbbiakban: NFH) számlázással kapcsolatban érkezett észrevételek alapján a Tigáz és az NFH között ún. „hatósági szerződés” megkötéséről szóló megállapodás született.
Tovább a cikkhez

MÁJ '1313

Ügyeljen a csekkek esedékesség szerinti befizetésére!

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a szolgáltatásból történő kikapcsoláshoz vezethet, ha a csekkeket nem az esedékesség szerinti sorrendben rendezik.
Tovább a cikkhez

ÁPR '1330

Fehér csekkel érkeznek a számlák

A Magyar Posta Zrt. és a Tigáz komplex megállapodásának eredményeként az energiaszolgáltató 1.2 millió ügyfele kapja kézhez április hónapban gázszámlája mellé a Magyar Posta Zrt. által bevezetett fehér csekket.
Tovább a cikkhez

ÁPR '1304

Hamis biztonsági matricákat kínálnak csalók a Tigáz fogyasztói számára

Felhasználási helyek ellenőrzése során hamis biztonsági matricákat talált a Tigáz egyes gázmérőkön. Ezúton tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy óvakodjanak az ilyen matricákat kínáló csalóktól.
Tovább a cikkhez

MÁR '1311

Életmentő eszköz megvásárlásában segített a Tigáz

A TIGÁZ Zrt. 500.000 forinttal támogatta a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány működését. Ezzel az összeggel a Társaság egy olyan életmentő készülék megvásárlásához járult hozzá, amellyel a mentők már a helyszínen diagnosztizálhatják a szén-monoxid-mérgezés tüneteit.
Tovább a cikkhez

JAN '1330

Februártól a posta munkatársai olvassák le a TIGÁZ mérőóráit

Együttműködési megállapodást kötött a TIGÁZ Csoport és a Magyar Posta Zrt., amelynek értelmében 2013. február 1-jétől postai munkatársak végzik a gázmérők leolvasását a TIGÁZ szolgáltatási területén.
Tovább a cikkhez