• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • MET Csoport
Hírek

Hírek

DEC '1521

A Tigáz ügyfeleinél biztonságban lesz az otthon melege az ünnepek alatt

A Tigáz Zrt. az év végi ünnepek ideje alatt, 2015. december 21-től 2016. január 3-ig átmenetileg felfüggeszti a gázszolgáltatás lejárt számlatartozás miatti kikapcsolását lakossági ügyfeleinél.
Tovább a cikkhez

NOV '1520

Ismét csalók jelentek meg, ezúttal Hajdúszoboszlón

Újabb csalók jelentek meg a Tigáz-DSO Kft. ellátási területén, akik ezúttal Hajdúszoboszlón próbálnak pénzhez jutni műszaki biztonsági felülvizsgálatra hivatkozva. A csalók tanácsadás címén igyekeznek magas összegeket kicsalni a gyanútlan fogyasztóktól.
Tovább a cikkhez

NOV '1517

Csaknem háromszor tekerték körbe a Földet a Tigáz munkatársai

Elképesztő eredményekkel zárult a májustól október végéig tartó Tigáz Bringázz a Munkába 2015 program, melynek során a Társaság közel 200 dolgozója döntött úgy, hogy a gépjárművet kerékpárra cseréli egy nemes cél érdekében. A Tigáz cserében vállalta, hogy a megtett kilométerek alapján támogatja a Zsótér Pál Alapítványt, mely így 1,2 millió forintos adományban részesült.
Tovább a cikkhez

OKT '1520

Végre mindent megtudhat a földgázról!

Mától elérhető a "Mindent a földgázról" internetes oldal, ahol a fogyasztók minden fontos és érdekes információt megtalálhatnak a földgázról valamint a gázszolgáltatásról. A weboldalt a TIGÁZ-DSO Kft. hívta életre azzal a céllal, hogy hozzájáruljon a lakosság földgázzal kapcsolatos ismereteinek bővítéséhez.
Tovább a cikkhez

SZEP '1523

Az Eni-t választották az év felfedező vállalatának

A Petroleum Economist magazin az Eni-t választotta a 2015-ös év felfedező vállalatának. A szaklap immár tizedik alkalommal díjazta az energiaipar kiemelkedő alakjait, vállalatait és projektjeit.
Tovább a cikkhez

SZEP '1509

Ingatlanértékesítés IV. ütem

A Tigáz Csoport ingatlanértékesítésének IV. üteme egy héttel meghosszabbításra került, az ajánlatok beadási határideje: 2015. szeptember 18. 12 óra
Tovább a cikkhez

AUG '1504

Kérelme elfogadását követően a Tigáz 2016. október 1-jétől beszünteti az egyetemes gázszolgáltatást

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 2016. október 1-jei határidővel a vállalat kérésére visszavonta a Tigáz Zrt. egyetemes gázszolgáltatási engedélyét. A Tigáz ügyfeleit a Főgáz veszi át.
Tovább a cikkhez

JÚL '1501

100 önkéntes a gödöllői Palotakerti oviért

A nyár érkeztével kívül-belül megszépült a Palotakerti Óvoda Gödöllőn. A felújításban a Tigáz közel 100 önkéntese vett részt, akik nemcsak az épület festésében és parkettázásában segítettek, de a gyerekek nagy örömére az udvar is megújult, ráadásul az ovi új eszközökkel is gazdagodott.
Tovább a cikkhez

JÚN '1516

A Tigáz Zrt. kérelmezi egyetemes gázszolgáltatói engedélyének visszavonását

A Tigáz Zrt. hivatalos kérelemmel fordult a Magyar Energetikai- és Közmű-szabályozási Hivatalhoz, hogy vonja vissza a Tigáz Zrt. egyetemes gázszolgáltatói engedélyét.
Tovább a cikkhez

JÚN '1504

A sokszínű munkahelyek nagykövete: a Tigáz

„Sokszínű Szervezet” díjat kapott a Tigáz, mely az mtd Tanácsadó Kft. által kiírt pályázaton végzett a TOP10-ben. A munkahelyi esélyegyenlőséget támogató Tigáz Csoport a konferencián útjára indított Sokszínűségi Charta személyes aláírásával a kezdeményezés nagykövete is lett.
Tovább a cikkhez

MÁJ '1529

Tájékoztatás a gázmérő leolvasási tevékenységet érintő változásról

Tájékoztatjuk a Tigáz-DSO Kft. elosztási területén vételező fogyasztóinkat arról, hogy 2015. június 1-től kezdődően, a korábban a Magyar Posta Zrt. által elvégzett gázmérő leolvasási tevékenységet a továbbiakban a Magyar Posta Zrt. kizárólagos tulajdonában álló Díjbeszedő Holding Zrt. munkatársai látják el.
Tovább a cikkhez

MÁJ '1520

Tájékoztató a TIGÁZ Zrt. és az OTP Bank Nyrt. közös csoportos beszedési megbízási kedvezményéről

A 2015. május 1. és 2015. július 31. közötti időszakban az új csoportos megbízást adó ügyfeleink számára a csoportos beszedést terhelő banki tranzakciós díj nem kerül felszámításra annak aktiválását követő egy éven keresztül.
Tovább a cikkhez

ÁPR '1524

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! 1. sorsolás

Örömmel tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2015. április 22-én a „Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen!” e-számla promóció I. sorsolását megtartottuk.
Tovább a cikkhez

MÁR '1505

A Tigáz számlázási rendszere megfelel az általános információbiztonsági zártsági követelményeknek

A Tigáz Zrt. és a Tigáz-DSO Kft. számlázási rendszere és azzal összefüggő alrendszereik megfelelnek az általános információbiztonsági zártsági követelményeknek.
Tovább a cikkhez

MÁR '1503

Mostantól a Tigáz weboldalán is elérhető az elektronikus számla

Bevezettük saját elektronikus számlabemutatási és számlafizetési rendszerünket, amelynek köszönhetően ügyfeleink sokkal rugalmasabban és kényelmesebben intézhetik ügyeiket weboldalunkon.
Tovább a cikkhez

MÁR '1502

Az Európai Bizottság kiemelten foglalkozik a magyar és európai energiaügyekkel

Kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen, mert a hazai energiaszabályozás több eleme is összeférhetetlen az uniós szabályokkal.
Tovább a cikkhez

FEB '1527

A Tigáz ügyfelei biztonságban érezhetik magukat

A Tigáz minden tőle telhető módon segíteni fogja azon ügyfeleit, akiknek a Buda-Cash vizsgálata miatt időszakosan pénzügyi nehézségei támadtak a gázszolgáltatás díjának rendezésében.
Tovább a cikkhez

FEB '1523

Adományokat gyűjt a Tigáz a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat számára

Adománygyűjtésbe kezdett februárban a Tigáz Zrt. a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkájának további támogatásáért. A támogatási program keretében társaságunk nyolc-nyolc ügyfélszolgálatán és telephelyén várja fogyasztói, valamint dolgozói felajánlásait.
Tovább a cikkhez

FEB '1517

A Tigáz Ruban d'Honneur elismerést kapott az European Business Awards-on

A Tigáz Csoport Ruban d’Honneur elismerést kapott az European Business Awards-on, és ezzel egyike a legjobb 10 európai nagyvállaltnak a környezeti- és vállalati fenntarthatóság kategóriában.
Tovább a cikkhez

JAN '1509

Korlátozás a gázszolgáltatásban Szentedrén és Leányfalun január 13-án

2015. január 13-án 10.00-17.00 óra között hibaelhárítási munkálatok lesznek egy gázvezetéken, amely érinti Leányfalu és Szentendre gázellátását, a hibaelhárítási munkálatok ideje alatt minél nagyobb mértékben korlátozni kell a gázfelhasználást.
Tovább a cikkhez