• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • MET Csoport
vészhelyzet esetén hívja diszpécser szolgálatunkat: +36 80 300-300
Karrier
Tigáz karrier, álláslehetőségek Tigáz karrier, álláslehetőségek Tigáz karrier, álláslehetőségek

Állásajánlatok

Társaságunk folyamatosan várja elkötelezett, képzett munkavállalók jelentkezését. Az aktuális állásajánlatainkat honlapunkon is megtekinthetik a pályázók.

Amennyiben Ön nem talál a végzettségének, szakképzettségének megfelelő álláslehetőséget a meghirdetett pályázatok között, de szándékában áll cégünknél dolgozni, kérjük, töltse ki regisztrációs űrlapunkat.

Pályázata benyújtása előtt szíveskedjen elolvasni a tigáz Potenciális munkavállalókra vonatkozó adatkezelési tájékoztatóját.

Reméljük, hamarosan Önt is munkatársaink között üdvözölhetjük!

A fentieket tudomásul veszem, az alábbi gomb megnyomásával ezt elismerem.

ELFOGAD


TIGÁZ Zrt. - Álláskeresői regisztrációs nyomtatvány.doc35 Kb2019.04.09.

https://www.tigaz.hu/karrier/TigazZrt/TIGÁZ Zrt. - Álláskeresői regisztrációs nyomtatvány.doc


Kiválasztás folyamata

  • Üres pozícióinkat belső és külső erőforrásból töltjük fel.
  • Az álláshirdetés kritériumainak megfelelő önéletrajzokat előszűri a humánpolitikai szervezet.
  • A munkakör feltételeinek leginkább megfelelő jelöltek anyaga bemutatásra kerül a szakmai vezetőnek.
  • A kiválasztási folyamat során személyes interjút, amennyiben a pozícióhoz szükséges nyelvi tesztet és bizonyos munkakörök esetében az Assessment Center módszerét alkalmazzuk.

Képzések

Kollégáinkat folyamatosan fejlesztjük, szakmai továbbképzési lehetőségeket, készségfejlesztő tréningeket, konferenciákon való részvételeket, e-learning oktatásokat biztosítunk számukra. Munkatársainknak lehetőségük van angol nyelvi képzéseken részt venni.

Tehetségek menedzselése, rotációs programok

A TIGÁZ Fiatal Tehetség Programunk (TFTP) a vezetői utánpótlás fejlesztésére, a kulcspozíciókban lévő munkatársak megtartására, motiválására, valamint a vállalati kultúraváltás elősegítésére fókuszál.

A fejlesztési program kiváló lehetőség azon fiatal, de legalább egy éve a vállalatcsoporthoz csatlakozott munkatársak számára, akik meg szeretnének ismerkedni a vállalat működésének egy teljesebb körével, és ki akarják magukat próbálni más területeken is.

Munkatársaink belső rotációs programjaink keretében lehetőséget kapnak arra, hogy más szakterületeken is kipróbálják magukat.

Sokszínű és Multigenerációs Szervezet TOP10

Sokszínű szervezet

A társaság által alkalmazott jó vállalati gyakorlatok alapján a Tigáz Csoport 2015-ben „Sokszínű és Multigenerációs Szervezet TOP10” díjat nyert, egyúttal alapító tagként és az ügy nagyköveteként csatlakozott a – Magyarországon a díjátadón útjára indított – Sokszínűségi Egyezményhez is. A Sokszínűségi Egyezmény az Európai Unió munkahelyi diszkriminációellenes, esélyegyenlőséget támogató irányelveit rögzíti és népszerűsíti a foglalkoztatók körében (www.sokszinusegiegyezmeny.hu).

Figyelő-Hewitt Karrierstart Top 30

Figyelő-Hewitt Karrierstart Top 30

Társaságunk 2010-ben részt vett a Karrierstart Top 30 kutatásban. A Hewitt Tanácsadó cég a Figyelővel együttműködve az idén első ízben vállalkozott a legjobb karrierindító cégek lajstromának, a Figyelő-Hewitt Karrierstart Top 30 összeállítására.

A lista és a kutatás alapvetően két részből tevődik össze. Az előző időszakhoz hasonlóan most is készült felmérés a pályakezdők véleményéről. A Your Future Potentials Research kérdőívet 36 ezer pályakezdő, illetve tapasztalt munkavállaló töltötte ki. A kutatás során a válaszadók véleményt mondtak a különféle iparágak és vállalatok vonzerejéről. A kutatás másik fele a valóságosan tapasztalható kínálatot térképezte fel. Az ebben részt vevő cégek mindegyike nyilatkozott saját gyakorlatáról, a pályakezdőknek kínált lehetőségekről. A kutatók az összes fontos iparágat felkeresték, ebből tizenegy szektor került a legjobbak közé.
Ennek alapján Társaságunk bekerült az Energiapiacon belül az első 3 legvonzóbb vállalat közé.
Köszönjük mindazon kollégák bizalmát, akik ránk szavaztak.

A jövőben arra törekszünk, hogy még jobb és vonzóbb munkáltatóvá váljunk a jelenlegi és jövőbeni munkavállalóink számára.