• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • English
Média

Ismét csalók jelentek meg, ezúttal Hajdúszoboszlón

Ismét csalók jelentek meg társaságunk ellátási területén. Tavaly decemberhez hasonlóan ezúttal is műszaki biztonsági felülvizsgálat címén igyekeznek pénzt beszedni a fogyasztóktól, ezúttal Hajdúszoboszlón. A megtéveszteni szándékozó csalók, szakembernek kiadva magukat, azzal keresik fel a gyanútlan ügyfeleket, hogy gázkészülékeik, berendezéseik egyes részei (pl.: flexibilis cső) csereérettek, amit ők orvosolnak - természetesen magas összegekért cserébe.

Bár a csalók ezúttal mindezt, nem társaságunkra hivatkozva teszik, ám nemfizetés esetén kikapcsolással és balesetveszéllyel fenyegetőznek, ezzel megtévesztve a gyanútlan ügyfeleket.

A Tigáz Zrt. és a Tigáz-DSO Kft. arra kéri ügyfeleit, hogy csak olyan személyeknek nyissanak ajtót, és engedjék eljárni, akiknek személyazonosságáról, valamint szándékairól meggyőződtek. Felhívjuk fogyasztóink figyelmét, hogy a gázkészülékek csöveit csak abban az esetben kell kicserélni, amennyiben erről biztonsági felülvizsgálati jegyzőkönyv rendelkezik, vagy gázszivárgás lép fel. Az elvégzendő feladatokat illetően minden esetben kérjenek előzetes, írásos ajánlatot akár több vállalkozótól is.

Műszaki biztonsági felülvizsgáltról olvasson bővebben itt: www.tigazdso.hu/meglevo-fogyasztoknak/kerdesek-es-valaszok-a-muszaki-biztonsagi-felulvizsgalattal-kapcsolatban

Kérjük fogyasztóinkat, hogy kellő körültekintéssel járjanak el, és ne hagyják magukat megtéveszteni. Abban az esetben, ha a munkát végző személy nem igazolja magát a fentieknek megfelelően, javasoljuk, hogy ne engedjék be a fogyasztási helyre. Amennyiben visszaéléseket tapasztalnak, kérjük, forduljanak a területileg illetékes rendőri szervekhez, valamint jelezzék ügyfélszolgálatunkon a következő telefonszámon: 06 (40) 333-338.

Eszközök

súgó


Ügyfelünk, vagy ügyfelünk szeretne lenni? Tájékozódásért tekintse meg lakossági ügyfelek, vagy az üzleti ügyfelek oldalunkat!
RSS
Iratkozzon fel hírcsatornánkra!
kapcsolat
Ugrás az ügyfélszolgálat oldalra.

Call Center számunk:
+36 40 333-338

Ügyfélszolgálati irodát keres? Tekintse meg ügyfélszolgálati irodák oldalunkat!
ügyintézés
Gyorslinkek:

Mérőállás diktálása tovább»

Időpontfoglalás ügyfélszolgálati irodáinkba tovább»
Naptár
H K Sz Cs P Szo V

Zöld jelzés

Hírek


Utoljára módosítva: 2015.11.20