• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • English
Média

Végre mindent megtudhat a földgázról!

A földgáz mindennapjaink szerves részét képezi, mindannyian használjuk, valamint élvezzük a vele járó előnyöket; gázzal főzünk, sütünk, fűtünk, vagy éppen vizet melegítünk. Habár életünk szerves részét képezi, nagyon keveset tudunk róla, pedig különösen fontos, hogy tisztában legyünk a vele kapcsolatos alapismeretekkel.

Az ismeretterjesztés előremozdítása érdekében a TIGÁZ-DSO Kft. létrehozta a Mindent a földgázról weboldalt, ahol a fogyasztók minden fontos információt megtalálhatnak a földgázzal és használatával kapcsolatban. A honlap 2015. október 20-tól bárki számára elérhető a www.mindentafoldgazrol.hu címen.

A Mindent a földgázról weboldal a maga nemében hiánypótló, hiszen egészen eddig nem született a témában olyan informatív és edukatív felület, amely a gázfogyasztók ismereteinek ilyen irányú bővítésére helyezi a hangsúlyt. Ahogy a neve is mutatja, a Mindent a földgázról célja, hogy a gázfogyasztók minden fontos és érdekes információt megtaláljanak egyetlen helyen, legyen szó a földgáz szállításáról, tárolásáról, felhasználásáról, vagy akár az azzal kapcsolatos karbantartásokról.

A mindennapi munkánk során folyamatosan, visszatérő problémaként szembesülünk azzal, hogy a fogyasztók többsége, habár nap mint nap érintkezésbe kerül a gázzal, nem tudja, és emiatt nem is érti a felhasználáshoz kapcsolódó folyamatokat és teendőket. Ez főleg akkor okoz problémát, ha valami elromlik, baleset történik, vagy ügyintézésre van szükség – mondja Soós Gábor, a TIGÁZ-DSO Kft. ügyvezető igazgatója. – Azért hoztuk létre és töltöttük meg oktató jellegű tartalommal ezt az oldalt, hogy a fogyasztóknak ezzel is könnyebbé tegyük az eligazodást egy látszólag kusza, ám a hiedelmekkel ellentétben ésszerű rendszerben – teszi hozzá.

Eszközök

súgó


Ügyfelünk, vagy ügyfelünk szeretne lenni? Tájékozódásért tekintse meg lakossági ügyfelek, vagy az üzleti ügyfelek oldalunkat!
RSS
Iratkozzon fel hírcsatornánkra!
kapcsolat
Ugrás az ügyfélszolgálat oldalra.

Call Center számunk:
+36 40 333-338

Ügyfélszolgálati irodát keres? Tekintse meg ügyfélszolgálati irodák oldalunkat!
ügyintézés
Gyorslinkek:

Mérőállás diktálása tovább»

Időpontfoglalás ügyfélszolgálati irodáinkba tovább»
Naptár
H K Sz Cs P Szo V

Zöld jelzés

Hírek


Utoljára módosítva: 2015.10.20