• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • English
Média

Végre mindent megtudhat a földgázról!

A földgáz mindennapjaink szerves részét képezi, mindannyian használjuk, valamint élvezzük a vele járó előnyöket; gázzal főzünk, sütünk, fűtünk, vagy éppen vizet melegítünk. Habár életünk szerves részét képezi, nagyon keveset tudunk róla, pedig különösen fontos, hogy tisztában legyünk a vele kapcsolatos alapismeretekkel.

Az ismeretterjesztés előremozdítása érdekében a TIGÁZ-DSO Kft. létrehozta a Mindent a földgázról weboldalt, ahol a fogyasztók minden fontos információt megtalálhatnak a földgázzal és használatával kapcsolatban. A honlap 2015. október 20-tól bárki számára elérhető a www.mindentafoldgazrol.hu címen.

A Mindent a földgázról weboldal a maga nemében hiánypótló, hiszen egészen eddig nem született a témában olyan informatív és edukatív felület, amely a gázfogyasztók ismereteinek ilyen irányú bővítésére helyezi a hangsúlyt. Ahogy a neve is mutatja, a Mindent a földgázról célja, hogy a gázfogyasztók minden fontos és érdekes információt megtaláljanak egyetlen helyen, legyen szó a földgáz szállításáról, tárolásáról, felhasználásáról, vagy akár az azzal kapcsolatos karbantartásokról.

A mindennapi munkánk során folyamatosan, visszatérő problémaként szembesülünk azzal, hogy a fogyasztók többsége, habár nap mint nap érintkezésbe kerül a gázzal, nem tudja, és emiatt nem is érti a felhasználáshoz kapcsolódó folyamatokat és teendőket. Ez főleg akkor okoz problémát, ha valami elromlik, baleset történik, vagy ügyintézésre van szükség – mondja Soós Gábor, a TIGÁZ-DSO Kft. ügyvezető igazgatója. – Azért hoztuk létre és töltöttük meg oktató jellegű tartalommal ezt az oldalt, hogy a fogyasztóknak ezzel is könnyebbé tegyük az eligazodást egy látszólag kusza, ám a hiedelmekkel ellentétben ésszerű rendszerben – teszi hozzá.