• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • English
Média

A Petroleum Economist 2016-ban is az Eni-t választotta az Év Kitermelő Vállalatának

Milánó, 2016. szeptember 16. – 2015. után idén is az Eni-nek ítélte a Petroleum Economist az ’Év Kitermelő Vállalata’ díjat. A díjat 2006-ban alapította a tekintélyes energiaipari szakfolyóirat azzal a céllal, hogy az energiaipari szektorban az innováció terén élenjáró társaságok kiemelt figyelmet és elismerést kapjanak, példájuk irányadó gyakorlatként szolgáljon a szektor szereplői számára.

Ebben az évben is az Eni kutatási és feltárási tevékenységét ítélte a Petroleum Economist a legméltóbbnak a díjra a feltárási tevékenységének innovatív megközelítéséért, amely eddig nem tapasztalt eredményeket hozott és új üzleti modelt és eszközt teremtett a tevékenység hatékonyságának növelése terén.

Az elismerés, mint legjobb szénhidrogén termelő vállalkozás igazolja az Eni stratégiáját, amelynek alapja a portfólió diverzifikálása, a kitermelési helyszínek kiegyensúlyozott megválasztása, amely az olajipar számára kedvezőtlen gazdasági környezetben is lehetővé teszi az értékteremtő tevékenységet.

A díj a társaság fenntarthatóság iránti elkötelezettségét is jutalmazza, amelyet a kutatás, az innováció és a hatékonyság, mint célok elérése során a társaság szem előtt tart.

"Nagyon örülünk az elismerésnek", monta Claudio Descalzi, az Eni vezérigazgatója. "A kutatás a növekedésünket ösztönző alapvető eszköz, a hagyományos módszereink fejlesztése, a működési költségek csökkentése az Eni stratégiájának része. A portfoliónkat a kutatási sikerek fűtik, ez tette lehetővé számunkra, hogy az egyik vezető nemzetközi olajipari társaság legyünk."

A következő négy évre az Eni hozzávetőleg 1,6 milliárd BOE (hordó kőolaj-egyenérték) szénhidrogén kitermelését irányozta elő 2,3 dollár/hordó áron, a nemzetközi olajipar egyik legversenyképesebb szereplőjeként.

Eszközök

súgó


Ügyfelünk, vagy ügyfelünk szeretne lenni? Tájékozódásért tekintse meg lakossági ügyfelek, vagy az üzleti ügyfelek oldalunkat!
RSS
Iratkozzon fel hírcsatornánkra!
kapcsolat
Ugrás az ügyfélszolgálat oldalra.

Call Center számunk:
+36 40 333-338

Ügyfélszolgálati irodát keres? Tekintse meg ügyfélszolgálati irodák oldalunkat!
ügyintézés
Gyorslinkek:

Mérőállás diktálása tovább»

Időpontfoglalás ügyfélszolgálati irodáinkba tovább»
Naptár
H K Sz Cs P Szo V

Zöld jelzés

Hírek


Utoljára módosítva: 2016.09.30