• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • English
Média

Eni beszállítói felhívás

Az Eni tudomására jutott, hogy főként a vas és acélipari beszállítók számára kárt okozó visszaélések történtek. Ismeretlen személyek az Eni, Eni Csoport vagy leányvállalatai nevével, márkajelzésével, az Eni-hez, Eni Csoporthoz látszólagosan kötődő email címekkel, hitelesnek tűnő dokumentumokkal és elérhetőségi adatokkal visszaélve anyagbeszerzési vagy értékesítési kérelmeket kezdeményeznek. Az elkövetőek így próbálják megtéveszteni a beszállítókat. Az Eni teljes mértékben elítéli és elhatárolódik a csalóktól.

Felhívjuk beszállítóink figyelmét, hogy minden olyan anyagbeszerzési vagy értékesítési kérelmet tekintve körültekintően járjanak el, amelyek nem a hivatalos Eni csatornán keresztül érkeznek, valamint azon a kérelmek esetében is tegyenek így, amelyekben nem egyértelmű a szerződésekre, megrendelés számokra vonatkozó dokumentáció, vagy utalás.

Kérjük beszállítóinkat és partnereinket, hogy tegyenek óvintézkedéseket saját védelmük érdekében és amennyiben csalásra derítenek fényt, akkor tegyék meg a szükséges lépéseket az illetékes hatóságok irányába.

Eszközök

súgó


Ügyfelünk, vagy ügyfelünk szeretne lenni? Tájékozódásért tekintse meg lakossági ügyfelek, vagy az üzleti ügyfelek oldalunkat!
RSS
Iratkozzon fel hírcsatornánkra!
kapcsolat
Ugrás az ügyfélszolgálat oldalra.

Call Center számunk:
+36 40 333-338

Ügyfélszolgálati irodát keres? Tekintse meg ügyfélszolgálati irodák oldalunkat!
ügyintézés
Gyorslinkek:

Mérőállás diktálása tovább»

Időpontfoglalás ügyfélszolgálati irodáinkba tovább»
Naptár
H K Sz Cs P Szo V

Zöld jelzés

Hírek


Utoljára módosítva: 2016.03.08