• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • MET Csoport
  • tigáz
    A Tigáz Zrt. 2016. október 1-jétől beszüntette az egyetemes gázszolgáltatást. Részletek

Hírek

JÚN '1822

Lezárult a Tigáz-tranzakció

A svájci székhelyű MET Csoport tulajdonába került a Tigáz, miután hivatalosan is lezárult a tranzakció. A MET a Tigáz Zrt. jegyzett tőkéjének 98,99 százalékáról írt alá részvény-adásvételi megállapodást az olasz ENI-vel még 2017 decemberében.
Tovább a cikkhez

DEC '1731

Megfeleléssel zárult Társaságunknál a zártsági audit

A 2008. évi XL. törvény (GET) 100. § (1e) bekezdése alapján Társaságunkra vonatkoztatott 2013. évi L. (Információbiztonsági) törvény és az azt módosító 41/2015. (VII. 15.) BM rendelet elvárásai szerint Vállalatunknál zajló zártsági audit megfeleléssel zárult.
Tovább a cikkhez

NOV '1709

Tájékoztatás

Tájékoztatunk minden érintettet, hogy a Nemzeti Közművek részeként működő FŐGÁZ Zrt. (Fővárosi Gázművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság) neve 2017. november 6-án NKM Földgázszolgáltató Zrt-re változott. A változás a Tigáz Zrt. tevékenységét nem érinti.
Tovább a cikkhez


Összeköt az energiaÖsszeköt az energia

Ismerje meg programjainkat, amelyeket a fenntartható fejlődés, a környezetvédelem, a jövő generációjának energiatudatosságra való felkészítése és a különféle társadalmi szervezetekkel, alapítványokkal való együttműködés érdekében teszünk!
www.osszekotazenergia.hu


H K Sz Cs P Szo V

Zöld jelzés

Hírek

 

Eladó Ingatlanok az ország észak-keleti régiójában

A Tigáz Csoport tulajdonában jelenleg mintegy 70 ingatlan található, amelyből a végrehajtott telephely korszerűsítések következtében 26 ingatlant hasznosítunk.


Nem használt ingatlanjainkat, melyek között főként telephelyek, irodaépületek, üres telkek találhatóak, értékesíteni kívánjuk.

Vészhelyzet esetén hívja diszpécser szolgálatunkat: +36 80 300-300