• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • English
Társaságunk

Eni

Az Eni a világ egyik legjelentősebb integrált energetikai vállalata, amelynek célja, hogy növekedést érjen el az olaj- és gázkutatás, -kitermelés, -szállítás, -átalakítás és -értékesítés területén. Tevékenységét minden működési területen magas szintű kompetencia jellemzi, meghatározó szerepet tölt be a nemzetközi piacon.

A milánói és new yorki tőzsdén jegyzett 4 005 358 876 euro alaptőkéjű eni mintegy 66 országban van jelen, közel 29 000 munkatárssal.

Fő célja, hogy folyamatos fejlesztésekkel hozzáadott értéket hozzon létre részvényesei számára, minőségi termékeket és szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek megfelelő árképzés mellett, kiemelt figyelmet fordítva a dolgozói igényekre.

A vállalat bevezette fenntarthatósági modelljét, amelynek központjában munkavállalók és a közösségek biztonsága, a környezet védelme, a műszaki innováció és kutatás, a klímaváltozás elleni harc és az energiahatékonyság áll.

Eszközök

súgó


Ügyfelünk, vagy ügyfelünk szeretne lenni? Tájékozódásért tekintse meg lakossági ügyfelek, vagy az üzleti ügyfelek oldalunkat!
RSS
Iratkozzon fel hírcsatornánkra!
kapcsolat
Ugrás az ügyfélszolgálat oldalra.

Call Center számunk:
+36 40 333-338

Ügyfélszolgálati irodát keres? Tekintse meg ügyfélszolgálati irodák oldalunkat!
ügyintézés
Gyorslinkek:

Mérőállás diktálása tovább»

Időpontfoglalás ügyfélszolgálati irodáinkba tovább»
Naptár
H K Sz Cs P Szo V

Zöld jelzés

Hírek


Utoljára módosítva: 2016.06.07