• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • English
Társaságunk

Fenntarthatóság

A tigáz csoport számára "fenntarthatóan élni" azt jelenti, hogy teremtsünk értéket az érintett felek számára, az erőforrásokat oly módon használjuk fel, ami érintett feleink és a jövő nemzedékek számára biztosítja az erőforrások rendelkezésre állását, az egyén, a környezet és a közösségek érdekeinek tiszteletben tartása mellett.

A tigáz csoport fenntarthatósági irányelveinek középpontjában a munkavállalók biztonságos és egészséges munkavégzésének biztosítása, a maximális szolgáltatásbiztonság garantálása, valamint a környezet védelme áll, összhangban a tigáz csoport tulajdonosa, az eni - a világ egyik vezető integrált energetikai vállalata - által meghatározott irányelvekkel. A tigáz csoport vállalati kultúrájában az egyik legfontosabb érték az "ember"; az ügyfél éppen úgy, mint a szolgáltatási területen élő közösségek.

Új kezdeményezéseinkről és csoportunk működésének a fenntarthatóságra hatást gyakoroló legfontosabb mutatóiról a fenntarthatósági jelentésünk keretében adunk számot.

Fenntarthatósági jelentés Lapozzon bele a 2015. évi fenntarthatósági jelentésünkbe, vagy töltse le PDF formátumban!

Eszközök

súgó


Ügyfelünk, vagy ügyfelünk szeretne lenni? Tájékozódásért tekintse meg lakossági ügyfelek, vagy az üzleti ügyfelek oldalunkat!
RSS
Iratkozzon fel hírcsatornánkra!
kapcsolat
Ugrás az ügyfélszolgálat oldalra.

Call Center számunk:
+36 40 333-338

Ügyfélszolgálati irodát keres? Tekintse meg ügyfélszolgálati irodák oldalunkat!
ügyintézés
Gyorslinkek:

Mérőállás diktálása tovább»

Időpontfoglalás ügyfélszolgálati irodáinkba tovább»
Naptár
H K Sz Cs P Szo V

Zöld jelzés

Hírek


Utoljára módosítva: 2016.06.10