• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • MET Csoport
vészhelyzet esetén hívja diszpécser szolgálatunkat: +36 80 300-300
Ügyfélszolgálat

Ideiglenes kikapcsolás, visszakapcsolás

A lenti űrlap kitöltésével kérheti a fogyasztási helyen a gázszolgáltatás ideiglenes szüneteltetését (átalakítás, gázmérőcsere, nyomáspróba, egyéb ok)

A gázszolgáltatásból történő ideiglenes kikapcsolást (feltétele a gázmérő leszerelése, a fogyasztói vezeték lezárása, a főelzáró jogi zárral történő ellátása – átalánydíjas fogyasztó esetében a gáztűzhely leszerelése, a vezetékvég gáztömör lezárása) előzetes időpont egyeztetést követően társaságunk szerelői végzik el, melynek költségei a Fogyasztót terhelik. A felmerülő költségeket, (műszaki munkák elvégzése) a leszerelést is utólag kell megfizetni, a ténylegesen elvégzett munka alapján. A gázmérő leszerelésekor a rögzített mérőállásig elfogyasztott gázmennyiség adatai átadásra kerülnek az Ön egyetemes szolgáltatójának/kereskedőjének. A háztartási fogyasztó kérésére történő szolgáltatás (ideiglenes) szüneteltetés idejére a háztartási alapdíjat nem kell megfizetni.

Abban az esetben, ha mérőleszereléskor szabálytalanságot tapasztalnak munkatársaink, az Üzletszabályzatban rögzített módon járnak el.

  Az alábbi űrlap kitöltése során kérjük figyeljen arra, hogy pontos adatokat adjon meg!
Ügyfél típusa
Név*
Anyja neve
Születési hely
Születési idő
Település*
Irányítószám*
Közterület neve*
Házszám*
E-mail cím**
Telefonszám**
 
Mérési pont (POD) azonosító *  
Gázmérő azonosító utolsó négy számjegye  

Kikapcsolás időpontja
Megjegyzés