Bejelentkezés

Miután bejelentkezett valamennyi oldalon elérhetővé válnak a fiókjához társított adatok és funkciók.

E-mail cím
Jelszó

Még nem regisztrált?

Fogyasztóink kényelmesen intézhetik ügyiket online ügyfélszolgálatunkon.

Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?

Ha már regisztrált, kérhet új jelszót, ha megadja e-mail címét.

Új jelszó kérése
  • App
  • kapcsolat
  • oldaltérkép
  • dokumentumok
  • English
  • A
  • A
  • A
Ügyfélszolgálat
Mérőállás diktálás

A diktálás időpontja a havi elszámoló számláján található meg, kérjük, az aktuális mérőállást ebben az időszakban küldje el részünkre

További információk megjelenítése

Az űrlap mezőibe kérjük, hogy kizárólag számkaraktereket rögzítsen, az ügyfél azonosító maximum tíz, a gázmérő azonosító kötelezően négy karakter, egyéb karakterek használata zavart okoz, a rögzítés eredménytelen marad.

Az éves leolvasás időszakában az Ön által diktált mérőállást is rögzítjük, de számla a leolvasást végző munkatársunk által leolvasott érték alapján készül, ezért kérjük, hogy a gázmérő leolvasását biztosítani szíveskedjen!

A mérőállás rögzítésről e-mailben kizárólag abban az esetben kap visszajelzést, ha valós, működő e-mail címét pontosan megadja!

Társaságunk minden árváltozáskor lehetőség biztosít felhasználói részére a mérőállás közlésére. Egyben felhívjuk a havi mérőállás közlésen alapuló elszámolási módot választó felhasználóink figyelmét, hogy ha az árváltozás időpontja korábbi a diktálási időszaknál, akkor az árváltozáskor közölt mérőálláson túl kérjük a mérőállást a számlán megadott diktálás tervezett időintervallumában is, mert ha nem, akkor mérőállás hiányában becslés készül az árváltozáshoz rögzített mérőállás figyelembe vételével aktuális diktálási időpontig.

Tájékoztatjuk a szerződés megszüntetését kezdeményező ügyfeleinket, hogy a záró elszámoláshoz szükséges gázmérőállás közlésére jelen oldal nem alkalmas, kérjük azt személyesen, vagy a 0640/333-338-as telefonszámon ügyintézőink igénybevételével szíveskedjenek közölni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a közölt mérőállást a diktálás tényleges dátumára rögzítjük!

E-mail cím  
Vevő azonosító*  
Mérő azonosító utolsó négy számjegye*  
Mérőállás*