• kezdőlap
  • kapcsolat
  • dokumentumok
  • MET Csoport
vészhelyzet esetén hívja diszpécser szolgálatunkat: +36 80 300-300
Vállalkozóknak

Szállítói minősítés kezdeményezése

Minősítési eljárás

A TIGÁZ, az áruk/munkák/szolgáltatások beszerzésére vonatkozóan, minősített szállítói listát működtet, a beszerzési folyamathoz kapcsolódó kockázatok kezelése céljából. A minősített szállítói lista a minősítési kritériumoknak megfelelő szállítókat tartalmazza.

A minősítési eljárás lefolytatása a minőségirányítási szabályozásokban meghatározott módszereknek megfelelően történik.

A minősítési eljárásban a TIGÁZ, a szállítókat szakmai, gazdasági, szervezeti (kapacitás), etikai és HSE szempontból értékeli. Az értékelés a szállító által kitöltött minősítő kérdőívek és megküldött dokumentumok, továbbá szükség esetén, a helyszíni bejárás alapján kerül elvégzésre. A minősítésre történő jelentkezést követően, a TIGÁZ megküldi a szállító részére a minősítő kérdőíveket.

Árucsoportok, amelyekre a TIGÁZ minősítést végez: Árucsoportok.pdf

Sikeres minősítést követően, a minősítés érvényessége 5 év. Ezt követően, a minősítés fenntartásához új minősítési eljárás lefolytatása szükséges.

 

Jelentkezés minősítési eljárásra

Amennyiben Önök szeretnének a TIGÁZ minősített szállítója lenni, kérjük, az alábbi elérhetőségen szíveskedjenek jelentkezni, egy rövid bemutatkozó anyag megküldésével, amely tartalmazza az árucsoportot, amelyre a minősítésüket kérik, illetve az elérhetőségüket is.
Kérjük, hogy a jelentkezésüket tartalmazó e-mail tárgya a következőképpen kezdődjön: minositesi.kerelem.jelentkező cég neve

Kapcsolatszallitok.minositese@tigaz.hu

A jelentkezést követően munkatársaink felveszik Önökkel a kapcsolatot, a minősítés és a jövőbeli sikeres együttműködés céljából.