• kezdőlap
 • kapcsolat
 • dokumentumok
 • MET Csoport
vészhelyzet esetén hívja diszpécser szolgálatunkat: +36 80 300-300
  Jogi nyilatkozat

  Jogi nyilatkozat

  Általános felhasználási feltételek

  A TIGÁZ Zrt. Földgázelosztó Korlátolt Felelősségű Társaság (TIGÁZ Zrt.) felhasználói kényelmének és a társaság szigorú minőségcéljainak szem előtt tartásával hozta létre és alakította ki jelen web felületet. Társaságunk minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ezen a weboldalon pontos és teljes, továbbá naprakész információ jelenjen meg. Felhívjuk a Tisztelt Felhasználó figyelmét, hogy a TIGÁZ Zrt. weboldalán közzétett - illetőleg a hiperhivatkozásokon keresztül elérhető - információk és adatok tájékoztató jellegűek, és Társaságunk döntésétől függően változnak/változhatnak. Erre tekintettel Társaságunk nem vállal felelősséget azok pontosságáért és teljes körűségéért.

  Weboldalon szereplő hiperhivatkozások csak a könnyebbséget és az Önök kényelmét szolgálják. Ennek megfelelően egyik hivatkozás szerepeltetése sem jelenti a TIGÁZ Zrt. jóváhagyását a weboldal tartalmát illetően. A hivatkozásokon keresztül elérhető weboldalak tartalmáért, és az azokon található hivatkozásokért Társaságunk felelősséget nem vállal, továbbá jelen honlapon és a hiperhivatkozásokon keresztül elért adatok és információk felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére történik.

  A felhasználó a weblap használatával egyidejűleg elfogadja, hogy a TIGÁZ Zrt. semmi esetben nem felelős semmilyen különleges, közvetlen, közvetett, vagy bármilyen más, használatkiesésből, adatvesztésből, vagy elmaradt haszonból eredő szerződéses, gondatlan vagy egyéb szerződésen kívüli károkozásért, amely a jelen weboldalról elérhető dokumentumok, szolgáltatások vagy információk használatából illetve teljesítéséből ered, vagy azzal összefüggésbe hozható.

  Szerzői jogok

  A TIGÁZ Zrt. weboldalán szereplő nevek, grafikák, térképek, képek, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalaink tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használata - így különösen annak tárolása, másolása (kinyomtatása, terjesztése, átruházása) - kizárólag Társaságunk előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

  Védjegyek

  Társaságunk weboldalán szereplő logók, ábrák, megjelölések, márkanevek védjegyoltalom alatt állnak, azok a TIGÁZ Zrt. tulajdonát képezik. A weboldalon elhelyezett logók, ábrák, márkanevek letöltése, bármilyen célú felhasználása, rögzítése, másolása, terjesztése, átruházása kizárólag a jogosult előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

  A szerzői jogi védelem és a védjegyoltalom megsértése esetén Társaságunk a jogsértővel szemben a szerzői jog- és védjegybitorlás miatt a törvényben biztosított oltalmi eszközök igénybevételére jogosult.